![]() |
|
Δελτία τύπου για ...'στεγνές' επαφές που μας φέρνουν πιο κοντά και μεγαλώνουν την καταδυτική κοινότητα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ντοκιμαντέρ: «Πατρίς» απολεσθέν το 1868 - 30.01.2008, Μουσείο Μπενάκη
Προσωπικά διαφωνώ με τις ανελκύσεις που πραγματοποιήθηκαν αλλά το ντοκιμαντέρ πιστεύω θα είναι ενδιαφέρον.
Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον και με την ανάπτυξη που προβλέπεται στον καταδυτικό τουρισμό μετά την απελευθέρωση των καταδύσεων στην Ελλάδα, θα έχουμε μόνο παραγωγή ντοκιμαντέρ και θα αφήνουμε τα ναυάγια στο βυθό ώστε να μπορούμε να τα απολαύσουμε στο φυσικό τους περιβάλλον.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το ντοκυμαντέρ θα ήθελα να το δω ...
|
||||
|
||||
Η γνώμη μου για την ανέλκυση είναι μάλλον γνωστή.
Άσχετα όμως με αυτό, το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ φαίνεται εξαιρετικά δελεαστικό....
|
|||
|
|||
Ακολουθεί απόσπασπα από σημερινή δημοσίευση της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος (τα bold δικά μου).
Ο δημοσιογράφος Π.Παναγιωτάκος ήρθε σε επαφή με το Δ.Σ. του "ΤΗΘΥΣ" γιατί του έκαναν εντύπωση οι απόψεις που διάβασε στο παρόν θέμα, που σημαίνει: εκφραστείτε γιατί οι απόψεις μας διαβάζονται και ταξιδεύουν και πιο πέρα ![]() Πέρα από την μεγάλη συζήτηση που έχει γίνει στο παρελθόν στο www.abyss.gr (ΑΤΜΟΠΛΟΙΟ "ΠΑΤΡΙΣ" ΤΖΙΑ) σχετικά με τη σκοπιμότητα και την αναγκαιότητα ή όχι μιας τέτοιας ανέλκυσης, αποδεικνύεται ότι αν είναι αληθινά ακόμη και σε μικρό βαθμό αυτά που αναφέρει στο άρθρο του ο κ.Παναγιωτάκος, σηματοδοτούν δυστυχώς μια τραγική προχειρότητα από τη μεριά αυτών που οργάνωσαν το όλο εγχείρημα, δεδομένου ότι δεν φρόντισαν το αυτονόητο: να έχουν εξασφαλίσει τη σωστή συντήρηση των ανελκυσθέντων αντικειμένων ![]() Πραγματικά κρίμα... Το πλήρες άρθρο του Ε.Τ.: Παράθεση:
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 30-01-08 στις 03:29. |
|
||||
|
||||
Συνολικά η εκδήλωση ήταν καλή. Πρόβλημα δημιουργήθηκε με την μεγάλη προσέλευση, δεν περίμεναν προφανώς τόσο πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα πολλοί να είναι όρθιοι, και κάποιοι να μείνουν απέξω, παρόλο που το αμφιθέατρο που έγινε η προβολή δεν ήταν μικρό.
Το ντοκιμαντέρ έχει γενικά καλή παραγωγή αν και είναι υπερβολικά δραματοποιημένο για τα γούστα μου. Τα σχετικά με τα της ανακάλυψης - ταυτοποίησης, και της ανέλκυσης τμημάτων του ναυαγίου και αντικειμένων, έχουν ξανασυζητηθεί.
|