![]() |
|
Καλώς ήρθατε στο ScubaDive.gr! Πείτε μας μερικά πράγματα για εσάς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Με τι ασχολείστε...
Αλήθεια, τι δουλειά κάνετε;
Μπορεί κάποιος φίλος να ψάχνει για σας... να είμαστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, ή ...(1002 ή...) |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Με τι ασχολείστε...Beracuda
Μα με τι άλλο?
Πληροφορική! (Το πώς εξηγείται τόσα μέλη divers να εστιάζουν στον τομέα αυτό, είναι ένα θέμα για διερεύνηση) ![]() Ξεκίνησα την ενασχόληση απο το...1984 με την εξειδίκευση σε συστήματα Bar Code, Mobile Computing, Industrial Automation etc. Click on: www.datalex.gr Αν μπορώ να φανώ κάπου χρήσιμος σε μέλη ή συναδέλφους "πληροφορικάριους" στείλτε μου ΡΜ.
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Με τι ασχολείστε...
Είμαι Περιβαλλοντολόγος και εργάζομαι στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας.
Έχω λόξα ![]() Δεν είναι όλοι οι δύτες πληροφορικάριοι.... Απλά εσείς περνάτε τις περισσότερες ώρες μπροστά στα pc!! ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Πόσο πιο διεστραμμένος μπορεί να είναι κανείς??? /GKAM ![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ε όχι, αυτό πια πιάνει τέρμα.... ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα σέβη μου, Νίκος Μπιρμπίλης - Ideal Systems, Bizerba Dept. Τους χαιρετισμούς μου στον Δημήτρη...
Νίκος Μπιρμπίλης ![]() ![]() http://i19.photobucket.com/albums/b1...turedouble.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 27-06-07 στις 17:47. |
|
||||
|
||||
Ξέχασα να 'πω και για μένα...
α. Ιδ. Υπάλληλος: Ideal Systems, product managment - πωλήσεις στο τμήμα εξοπλισμού retail και βιομηχανιών. Αντιπροσωπεία BIZERBA. β. Οικογενειακή επιχείρηση, πρακτορείο ασφα''λύσεων''. |
|
||||
|
||||
εγω ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος και δουλευω σε κατασκευαστικη εταιρεια του χωρου που ασχολειτε με Δημοσια ( Μετρο, Τραμ. εργα ΔΕΗ κτλ ...) και μεγαλα ιδιωτικα εργα...
ειμαστε ενας ομιλος που αποτελειται απο διαφορες εταιρειες κατασκευαστικες και μη... στον ομιλο αυτον λοιπον , ειμαι και Διευθυνων συμβουλος μιας μικρης πλην ομως τιμιας εταιρειας πληροφορικης που εχουμε και ασχολειται κυριως με εφαρμογες χρησιμες για τον κατασκευαστικο χωρο.... αυτα.....
|
||||
|
||||
Δύτης / Υποβρυχιες Εργασιες http://www.antzoulis.gr
|
|
||||
|
||||
Ιδιωτικός υπάλληλος,
Οικονομολόγος BA (J.Hons), MSc, MBA, DipTaxLaw Chief Financial Officer & Business Services Director στην Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής (Φυσικό Αέριο) Α.Ε. Η ενέργεια που σας καλομαθαίνει... ![]() www.aerioattikis.gr ο άνθρωπος σας για το φυσικό αέριο στην Αττική... (όλο με μικτά αέρια ασχολούμαι να πάρει!!!)
|