![]() |
|
Νέα, ειδήσεις, πληροφορίες που αφορούν το θαλάσσιο περιβάλλον |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ποσά χρόνια χρειάζονται για να διαλυθούν στη Θάλασσα
Έπεσε στα χέρια μου ένα εξαιρετικό φυλλάδιο από την Wind και την Helmepa σχετικά με τα σκουπίδια την ανακύκλωση και το θαλάσσιο περιβάλλον.
Δείτε όλο το φυλλάδιο εδώ Δείτε και ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ!!! ![]()
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ποσά χρόνια χρειάζονται για να διαλυθούν στη Θάλασσα
Γνώριζα ότι έχει κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη αφισούλα αλλά η αλήθεια είναι ότι έως και σήμερα δεν την είδα ούτε μία φορά σε μια παραλία, σε ένα καταδυτικό κέντρο, σε μια γλίστρα, σε ένα περιοδικό, σε ένα καράβι......
Τι νόημα έχει να φτιάχνεις κάτι τόσο χρήσιμο και όμορφο αλλά να μην το διαδίδεις πουθενά; (Εκτός βέβαια αν δεν την είδα μονάχα εγώ που δεν πολυκυκλοφόρησα αυτό το καλοκαίρι.... να υποθέσω ότι την έχετε πετύχει κάπου οι υπόλοιποι; ![]()
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 19-08-08 στις 12:11. |
|
||||
|
||||
και εγώ που πολυκυκλοφόρησα φέτος (17 νησιά μέχρι τώρα) δεν το είδα και κοιτάω γενικά...
|
||||
|
||||
εγω προσωπικα την ειδα παντως σε ολοσελιδες διαφημισεις περιοδικων, και μου εχει ερθει με e-mail πανω απο 30 φορες !!
![]()
|
|||
|
|||
Μαρία μη με τσιγκλάς!
Να δούμε λίγο ποια είναι αυτή η περιβόητη helmepa και από ποιους ιδρύθηκε; Αφήστε το, τέλη Αυγούστου είναι. Αν είναι δυνατόν οι πλοιοκτήτες να ιδρύουν Ελληνική Ένωση Προστασίας Περιβάλλοντος και να μην ακούν τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες (σιγοντάρει και ο κάθε τσοπάνης Υ. Ε. Ν. βέβαια) για την κατάργηση των μονοπύθμενων πλοίων μεταφοράς κασυίμων κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. ![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Επειδή το θέμα είναιι μεγάλο (και υπάρχουν και πολλά ράματα για την γούνα της ΕΕ) ας το αφήσουμε για κάποια συνάντηση ![]()
|
|||
|
|||
Ελπίζω να έχει και βουτιές γιατί από το τσόλις έχω να βουτήξω
![]() |
|
||||
|
||||
Μα συζήτηση χωρίς βουτιά γίνεται ?
![]() φυσικά και θα έχει ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ειναι η πρωτη που εισηγαγε σεμιναρια για τους ναυτικους και για τους υπαλληλους των ναυτηλιακων εταιριων, οσον αφορα την προστασια του περιβαλλοντος, και αλλα πολλα πραγματα , τα οποια δεν θα απαριθμισω. Το οτι την υδρησε ο Λιβανος μαζι με την Ε.Ε.Ε. δεν ειναι απαρετητα κακο πραγμα.
|
||||
|
||||
![]() Δείτε και ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ!!!
[/quote] Τι να ανακυκλωσουμε ρε παιδια οταν οι καδοι ανακυκλωσης ειναι μονο δυο, βρισκονται στο κεντρο της πολης και ο καθε μ@λ@κ@ς πεταει οτιδηποτε μεσα? Τι να ανακυκλωσουμε? Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι η ''ανακυκλωση'' σε εσας αλλα Αλεξανδρουπολη ετσι ειναι.
|