|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Στεγανή | |||
Έχω αγορασει ήδη | 20 | 48,78% | |
Δεν έχω αγοράσει αλλά θέλω | 12 | 29,27% | |
Δεν έχω αγοράσει και ούτε πρόκειται | 8 | 19,51% | |
Δεν βουτάω όταν έχει κρύο | 1 | 2,44% | |
Ψήφισαν: 41. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Στεγανή
Τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας, το θέμα της στεγανής γίνεται ξανά επίκαιρο. Πόσοι από εμάς έχουν στεγανή;
Αναφέρομαι πιο πολύ στην χρήση της στεγανής για recreational βουτιές.
|
||||
|
||||
Απάντηση: Στεγανή
Ψήφισα "Δεν έχω αγοράσει αλλά θέλω" και θέλω για 3 λόγους,
θέλω γιατί κάθε βουτιά μου είναι γύρο στα 90 λεπτά, θέλω για να μπορώ και το χειμώνα να κάνω διπλές, θέλω γιατί δεν μου αρέσει το κρύο.
|
||||
|
||||
Ψήφισα "έχω αγοράσει ήδη" (παρόλο που δεν ήθελα!)
και ο χειμώνας παύει να υφίσταται.....
|
|||
|
|||
«Δεν έχω αγοράσει αλλά θέλω»!!!!!
Μακάρι να είχα μόνο τρεις λόγους για να πάρω στεγανή |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Αν και το έχω σκεφτεί αρκετές φορές, δεν έχω ψηθεί ότι μου χρειάζεται. Μέχρι στιγμής οι συνδιασμοί κομματιών ανάλογα την εποχή αποδίδουν μιά χαρά.
|
||||
|
||||
Από τι βλέπω πάντως οι τιμές στην Ελλάδα δεν είναι πολύ πιο ακριβές σε σχέση με το εξωτερικό, ειδικά εάν τις συγκρινουμε με το παρελθόν
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ψηφισα ΝΑΙ..... AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ....... Μιας και μιλαμε για Dry suit, στην γνωστη εκθεση DEMA που θα διοργανωθει φετος στο Orlando, η Waterprοof για τους ''οπαδους'' της εχει μια εκπληξη.... την παρουσιαση ενος καινουργιου μοντελου, telescope torso (αλλα DUI...), στην κυριολεξια καλο..... Το.......ονομα αυτης ξεκινα απο Α και τελειωνει παλι σε Α........ Υπομονη.....!
“dive to express NOT to impress”....anonymous diver Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Normoxic Diver : 18-10-07 στις 19:42. |
|
||||
|
||||
Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να αγοράσεις N.Diver στην Ελλάδα κατά παραγγελία; Εννοώ να την παραγγείλει ο αντιπρόσωπος στο εργοστάσιο βάση των σωματομετρικών σου διαστάσεων.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Mεχρι να σου απαντησει κανενας Thanos, YAN, N.Karatzas, Physalia, κλπ, κλπ....Υπαρχει Δοξα το Θεο αρκετος κοσμος... Στο 2109619495 ο αντιπροσωπος της N.D, θα σου πει εαν οντως κανουν ''Made To Measure'' παραγγελειες......... Normoxic.
“dive to express NOT to impress”....anonymous diver Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Normoxic Diver : 22-10-07 στις 08:56. |
|
|