![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τι έχετε στο Desktop σας????
Αφού οι περισσότεροι από εμάς περνάμε μεγάλο μέρος της ημέρας μας μπροστά σε μία οθόνη καλό θα ήταν να βάλουμε εδώ να δουν και οι άλλοι τι μας φτιάχνει την διάθεση.
Ξεκινώ με μία φωτογραφία που είχα τραβήξει από μία συναυλία που είχα πάει με τον φίλο μου τον Παναή. Κάθε φορά που την βλέπω, τα χρώματα της με κάνουν να χάνομαι. ![]() Κανένας άλλος? ![]() |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τι έχετε στο Desktop σας????
Εμένα πάλι επειδή μου έλειψες RNA τόσες μέρες που δεν έγραφες, έβαλα κάτι στο desktop μου για αν σε θυμάμαι…………….
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κανενας άλλος? ![]()
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() Εχει ένα λάθος όμως... δεν είναι wreck detective... είναι Wreck LOOTERS detective ![]() Περιμένω το email ![]() Υ.Γ. Μην φοβάσαι δεν φεύγω.... κάπου εδώ κοντά θα είμαι ![]() |
|
||||
|
||||
ειμαι σιγουρη!
![]() ελα κανε το copy-paste απο εδω τι mail, μην τα θες ολα ετοιμα.... ![]()
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
Εγώ έχω την φωτογραφία ενός WC που ανέλκυσα από ναυάγιο του Β'παγκοσμίου.
Δυστυχώς η οικονομική στενότητα της εποχής μας ωθεί καμια φορά σε τέτοιες λύσεις, μιας και οι χέστρες GROHE κοστίζουν πολύ και....το να μάθει κανείς ακορντεόν δεν είναι και το ευκολότερο... |
|
|||
|
|||
Αμα αυτό σου φτιάχνει καθημερινά την διάθεση...
Περι ορέξεως.......WC ![]() |
|
||||
|
||||
στο desktop του υπολογιστη της δουλειας εχω μια υπεροχη φωτογραφία που μου ειχε στείλει ο Βασίλης Κουντουρης
την ειχε τραβήξει σε μια καταπληκτική κατάδυση της παρεας ![]() ειναι κριμα να μην την μοιραστω μαζί σας.. ελπιζω ο βασιλής να μην εχει προβλημα... ![]() SUMMSUMMMs.jpg το ναυαγιο αυτο βρεθηκε εντελως ξαφνικα μπροστα μας!! φανταζεστε ολοι την εκπληξη μας!! αργοτερα μαθαμε οτι προκειτε για το ναυάγιο Βερα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
Very very nice photo!!!! Μπράβο στο Βασίλη
![]() Παράθεση:
![]() ...εγώ πάντως στο desctop έχω τα παιδάκια μου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : 28-05-10 στις 13:45. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
SUPER ![]() ![]() |
![]() |
|
|