|
Μόλις γυρίσατε από κάποιο ταξίδι σε μαγικούς εξωτικούς βυθούς; Ε.. δεν θα μας πείτε πως περάσατε να ζηλέψουμε; :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΚΑΤΑΔΥΣΗ ROYMANIA - CONSTANTA
Λόγω επικείμενης επίσκεψης στο παράπανω λιμάνι της Ρουμανίας αναρωτιέμαι αν έχει καταδυθεί κανείς και ξέρει αν αξίζει να ρίξουμε και μια βουτιά στη Μαύρη Θάλασσα....
έχει και κάποια καταδυτικά κέντρα.. http://www.aquarius-diving.ro/index%20eng.html http://www.scubish.com/overview/528/...ania/Constanta αν ξέρει κανείς κάτι..... επίσης από τιμές τι παίζει ?συμφέρει να ψάξω για αγορές καταδυτικού εξοπλισμού? |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΚΑΤΑΔΥΣΗ ROYMANIA - CONSTANTA
Παράθεση:
Γενικά, από όσο έχω συζητήσει με τους φίλους μας του Ρουμάνους, η ορατότητα είναι σχεδόν πάντα χαμηλή και έχει δυνατά ρεύματα. Έχει κάποια ρηχά ναυάγια (<30m) αλλά δεν έχω περισσότερες πληροφορίες (ψάξε για Costinesti Wreck, You Xiu Wreck, Paris Wreck, Sadu Wreck). Στη Ρουμανία δεν έχει αναπτυχθεί ακόμη η αυτόνομη κατάδυση σε υψηλό επίπεδο, οπότε μην έχεις πολλές προσδοκίες. Για τον εξοπλισμό δε νομίζω ότι θα βρεις κάτι ιδιαίτερο αλλά ούτε και καλύτερες τιμές.
Κώστας Κατσιούλης SSI DMI #54328 PSI-PCI Inspector #24079 NGUE diving school NGUE @facebook |
|
||||
|
||||
Περιμένω να μάθω κι εγώ καταδυτικά νέα από Ρουμανία λόγω ταξιδιού!
|
|||
|
|||
παιδιά αφήστε το.....ουτε για ΜΠΑΝΙΟ δεν είναι η θάλασσα εκει.....
στη καλύτερη παραλία τους (mamaia) ή θάλασσα ήταν σα λίμνη με πολυ θολούρα και πλαγκτόν...... επικεντρωθείτε στις Ρουμάνες.... φίλε akynel να περάσεις απο το ego club.... |
|
||||
|
||||
Off topic
Α ρε Ελλαδίτσα που σε πουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί. Μετα απο ενα τουρνε σε Σάμο και Κρήτη με τα νερά σαν να είσαι σε ενυδρείο και τις τόσες αντιθέσεις, σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατι αυτή η ευλογημένη χώρα έχει καταραμένους κατοίκους. |
|
||||
|
||||
έλα ντέ! καταραμένους μαλάκες κατοίκους θα έλεγα εγώ....
|
|
|||
|
|||
έτσι Ελλαδάρα πάνω από όλα....
|
|
|