|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
23-25.3.2013 Καταδυτική Εκδρομή στο Κάμπινγκ Tsolis
Καταδυτική εκδρομή του Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, 23-24-25 Μαρτίου 2013 στο κάμπινγκ Tsolis Σας προσκαλούμε για ένα καταδυτο-κατασκηνωτικό τριήμερο στους πανέμορφους βυθούς του κάμπινγκ Tsolis στο Λαμπίρι Αχαΐας. - Διαμονή -
Πανέμορφοι βυθοί που μιλάνε από μόνοι τους. Θα περάσουμε υπέροχα Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ
Scuba Club Tethys Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kristalia : 19-03-13 στις 20:55. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 23-25.3.2013 Καταδυτική Εκδρομή στο Κάμπινγκ Tsolis
Εγώ μέσα για μονοήμερη (π.χ. Κυριακή - ανάλογα τον καιρό) και μια ή δυο βουτιές.
|
||||
|
||||
Πάλι σε Εθνική εορτή κανονίζετε... Εμείς λέγαμε να κάνουμε επανάσταση
στις 25. Άλλωστε και το 21 εμείς ξεσηκωθήκαμε μετά από 400 χρόνια... Τι λέτε να σηκώσουμε το λάβαρο υποβρυχίως... |
|
||||
|
||||
1. Μπλε
2. Phys από Σάββατο, διαμονή και μπόλικες βουτιές. Αλλαγή προγράμματος, άκυρη η διαμονή, μόνο βουτιές την Κυριακή... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 23-03-13 στις 19:43. |
|
|||
|
|||
καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινουρια στο forum σας και έχω έρθει ήδη να σας δω για λίγο την ημερα της κοπής της πίτας και ένα βράδυ στην παρουσίαση για το ναυάγιο των Αντικυθήρων. Επειδή έχω βουτήξει στο Τσώλης και μπορεί να είμαι στα περίχωρα, πότε οργανώνετε ακριβώς τις βουτιές σας; Αν βεβαίως είμαι ευπρόσδεκτη.....μπορώ απλώς να περάσω μόνο και να πούμε και πάλι λίγο από κοντά. Φιλικά, Ελένη Ψαθή.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν θέλεις μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου είτε στο θέμα αυτό, είτε με π.μ. το Σάββατο το βράδυ όταν θα ξέρω λεπτομέρειες. Εννοείται, φυσικά, πως είσαι ευπρόσδεκτη
|
||||
|
||||
Χρήστος και Ingeborg Ευθυμίου
Θα είμαστε (αύριο Σάββατο) στο camping περίπου στις 12:00 - 13:00 το μεσημέρι. Βουτιές, όπως προκύψει, Σάββατο, Κυριακή και ίσως τη Δευτέρα! Επιστροφή την Δευτέρα το απόγευμα. Θα τα πούμε εκεί. |
|
||||
|
||||
Την Κυριακή το πρωί θα ειμαι και εγώ στη γειτονιά για καφέ και βουτιά
|
||||
|
||||
Παράθεση: