![]() |
|
Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Πως φουσκώνουμε/απελευθερώνουμε ένα DSMB?
Παράθεση:
Θα έλεγα να αγοράσεις κάτι από αυτό που θα σου προτείνουν τα παιδιά και να το μάθεις μόνος σου στα ρηχά…αν νομίζεις πως δεν τα καταφέρνεις ζήτα τη βοήθεια ενός εκπαιδευτή… Υπάρχουν πολλά βίντεο και πολλές συζητήσεις όπως αυτή εδώ που μπορείς να πάρεις απόψεις διαφορετικές και σωστές ίσες με ένα σχολείο…(καλά περίπου αλλά πολλές φορές στη θεωρία και ανώτερη) Αυτό που έχει σημασία εδώ, και σε όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με καταδυτοπαιχνιδακια είναι η εξάσκηση. Οπότε ξεκίνα στα ρηχά (3-5μ) στο τέλος της κάθε κατάδυσης σου και σήκωνε μπαλονάκι. Ποτέ μην το δέσεις επάνω σου (όπως σωστά είπε ο Γιώργος) και μετά από 10-15 βουτιές χαλαρά θα είσαι πιθανότατα έτοιμος και για τα βαθειά.. Προσωπικά το δούλεψα μόνος μου και είμαι ικανοποιημένος με αυτό. ![]() Να το έχεις πάντα μαζί σου ανεξάρτητα με το που και πως βουτάς γιατί δεν ξέρεις πότε πραγματικά θα χρειαστεί. Προσωπικά το κουβαλούσα-ω πάντα μαζί μου και όταν πραγματικά χρειάστηκε αυτό λιαζόταν στο σκάφος ![]() ![]() ![]() Επιτυχία = εξάσκηση… ![]() ![]() ![]()
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece |
|
|