![]() |
|
Πείτε μας τι έχετε για πούλημα, ανταλλαγή ή αν ψάχνετε κάτι (! Για τη δημοσίευση αγγελίας θα πρέπει να έχετε δημοσιεύσει τουλάχιστον 10 μηνύματα και να έχουν περάσει 30 μέρες από την εγγραφή σας !) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
πώληση CANON G7
καλημέρα σε όλους,
πουλάω την compact φωτογραφική μου μαζί με: canon powershot G7 - 10,1 mp canon housing WP-DC 11 (40 m.) memory card 128 mb memory card 2 GB (extra) external INON close up lens (αξίας 300 €) ακριβή θήκη μεταφοράς (extra) ---------------------------------------------- όλα μαζί € 700 ζεί στα χέρια μου λιγότερο από 7 μήνες, σε τέλεια κατάσταση αλλά αποφάσισα να χωρίσουμε και να τα φτιάξω με DSLR κιν. 6976903839 Νίκος Μουτάφης
|
||||
|
||||
Απάντηση: πώληση CANON G7
Παράθεση:
![]() ![]() Καλοπούλητη και καλοαγόραστη ![]()
|
||||
|
||||
physalia
ξέρεις πόσο ευαίσθητος είμαι με τις πολύ μελαχρινές (όπως οι Canon εννοώ!!) στην Ταυλάνδη μου έκανε μουτράκια , είδα κι εγώ μια canon 50d δίπλα μου και........εκεί τελείωσαν όλα με την τέως αλλά...... canon 50D euros 2.000 περίπου housing euros.....2.000 περίπου macro focus από Ανατολ.Γερμανία € 1.000 (αν φτιάξουμε θέμα...να μπούμε βαθεια στο κόλπο 2ο φλάς € 700 κλπ κλπ δηλαδή κάπου € 6.000 ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
ω ναι CARL ZEISS ή παίζει και κάποιο άλλο (θα έλεγα τέλειο) αλλά αρκετά ακριβότερο από 1000€
πιστεύω ότι θα γίνει εκπληκτική δουλειά και στο επόμενο ταξίδι που είναι οι Φιλιππίνες το Δεκέμβρη θα σας έχω σούπερ ντούπερ φωτογραφίες (δεν περνάνε οι μέρες σου λέωωωωωω)
|
|||
|
|||
ΚΑΘΑΡΜΑ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
κάθαρμα???? αρ γιου τόκινγκ του μι???
χεχεχε ε, και που θα βουτήξω?? σιγά τα μέρη!! χεχεχε σιγά τα μέρη (σε ψήνω συνέχεια να έρθεις αλλά εσύ ![]() ![]() ![]() ![]() χάλια μιλάμε , 30 μέρες Χ 2 βουτίτσες = ![]() ![]() ![]() Batangas • Puerto Galera • Subic Bay
|